Beställning av nya IF Åland kläder

Vi beställer nya överdragskläder och väst för IF Åland orientering. Märket är Trimtex. Modellstorlekar finns i klubblokalen åtminstone till 1 februari. Det går att besöka klubblokalen när det passar. Skriv upp ditt namn och anteckna storlek på det plagg du vill beställa på listan i lokalen. Behöver du hjälp kontakta Robin på ÅID:s kansli tel. 19170 robin.aid@idrott.ax. Finns även barnstorlekar.

Preliminär design nedan. Prisuppgifter bestäms senare, men maxpris ca 75 euro/jacka, 58 euro/väst och 63 euro/byxa. Det kan ännu bli billigare beroende på hur mycket ÅID sponsorerar och företag sponsorerar. Priser för barn inte bestämt ännu.

Detta är en lätt och mångsidig träningsjacka med utmärkta stretchpaneler i sidorna och under ärmarna, vilket gör jackan flexibel och bekväm, även vid större rörelser. Överdragsjackan är vind- och vattenavvisande och har ventilationsöppningar på ryggen som ventilerar bra vid en lite högre aktivitetsnivå. Detta gör att jackan passar både till träning som löpning, skidåkning och kortare fjällvandringar. Jackan har resår längst ned och enhandsåtdragning som bidrar till en enkel storleksanpassning. Den har även två fickor med blixtlås, hakskydd, mjukt foder i kragen och stormskydd som hindrar vinden från att tränga genom dragkedjan. Dessutom muddar med tumhål och reflexdetaljer för ökad synlighet.

Kategorier:
Träning och tävling