Motionspaket för motionärer

Skogsråddet – Vi erbjuder en karta med 50 kontroller i olika svårighetsgrader i området norr om Mariehamn. Du väljer själv när du vill leta upp kontrollerna under tiden april – september. Passar alla som i egen takt vill röra sig i skog och natur.

I Skogsråddet-paketet ingår en orienteringskarta A3 med 50 kontrollpunkter inritade. I paketet finns även ett startkort där det finns noggrannare beskrivet varje kontrollpunkt och rutor att fylla i den kod som finns på kontrollen i skogen. Hitta alla kontroller och fyll i alla koder och lämna in startkortet så har du chans att vinna ett pris.

Köp här

Priset är endast 15 € och kan även betalas med friskvårdskuponger (Friskvård.ax) och Epassi (Epassi.fi) och säljs på följande ställen:

  • ÅID:s kansli, Idrottens hus, Östra Esplanadgatan 7, tel. 018-19170 (tar även emot kortbetalning och friskvårds e-tjänst och Epassi)
  • City Cykel, Skarpansvägen 28
  • Team Sportia (Maxinge)
  • Visit Åland, turistinformationen, Torggatan 6, Telegrafen
Skogsråddet hem på posten

Det är även möjligt att få Skogsråddet skickat hem till sig per post. Kostnaden är 20 € (betalning via bankkonto, Friskvård e-tjänst/kuponger eller Epassi), två paket för 35 €. Skicka beställning med namn och adress till skogsraddet@gmail.com och tillbaka kommer bekräftelse. Levereras vanligtvis inom en vecka (normal postgång).

Kontrollerna är av modell pappersskärm med en bokstav som antecknas på ett startkort. Arrangör är IFK Mariehamn orientering.
Samla poäng och vinn priser

Varje kontroll du tar ger poäng, en svårare kontroll ger högre poäng. De lättaste kontrollerna är värda 5 poäng och de svåraste 15 poäng. Om du tar alla 50 kontroller har du samlat 500 poäng.

Fina priser lottas ut bland alla deltagare som samlat ihop över 300 poäng och lämnar in sitt startkort.

Följ Skogsråddet på Facebook för att hålla dig uppdaterad:

PARTNERS