Öppna orienteringsbanor

För den som vill orientera på egen hand erbjuder IF Åland orientering öppna orienteringsbanor.

Kartor med banor finns här nere på sidan som PDF för nerladdning och för utskrift hemma. Kontrollpunkterna är markerade med band i skogen. Ladda ned och skriv ut önskad karta, åk till startpunkt och träna.

Banorna finns även i Livelox så att var och en kan ladda upp sin egen rutt från GPS-klocka och jämföra med andra som sprungit.

Kom ihåg !

Om du är helt ensam kom ihåg att meddela någon vilken karta du tränar på samt vilken tid du kommer att vara tillbaka.

Lycka till i skogen!


Öppna orienteringsbanor för nedladdning:

Beskrivning bana 1: Bana 1 är 4,5 km. Området är Kasberget-Borgberget mellan Travbanan och Vikingahallen. Kontrollpunkter är markerade med blåa band med kodsiffror. Nivå: medel till svår. Ladda upp din GPS-rutt från klockan till Livelox-Bana 1. Startpunkt i Google Maps.

Beskrivning bana 2: Bana 2 är 6 km (kan avkortas till 3.8 km). Området är Överbybergen mellan Lumparn och Överby. Kontrollpunkter är markerade med rödvita band. Nivå: svår till mycket svår. Ladda upp din GPS-rutt från klockan till Livelox-Bana 2. Startpunkt i Google Maps.

Beskrivning bana 3: Bana 3 är 8,9 km och är en långdistansbana. Avstånden mellan kontrollerna är långa. Området är mellan Toböle träsk och Solbacka i Saltvik. Kontrollpunkterna är markerade med band orange/blå. Nivå: svår och fysiskt krävande. Ladda upp din GPS-rutt till Livelox-Bana 3. Parkeringsplats i Google Maps (Toböle träsk).

Stöd IF Åland Orientering med att betala en frivillig avgift på 3€ / utskriven bana till konto FI72 6601 0001 0536 36. Märk betalningen med ”Öppen bana”.

Beskrivning bana 4: Kontroller markerade med plaströr. Kan tas i valfri ordning. Området är skogen kring Furuborg i Lumparland. Nivå: varierande. Parkeringsplats i Google Maps vid Furuborg.

Stöd LUIA Orientering med att betala en frivillig avgift på 3€ / utskriven bana till konto FI 17 6601 0004 0524 11. Märk betalningen med ”Sommarträning”.