Veckans träning #2, 30 april-13 maj

Veckans träning nr 2 finns ute mellan 30 april – 13 maj, träna när det passar dig. Öppet för vem som helst.

Terrängen är området vid Stålsby i Finström, norrut från Tjudö. Kontrollerna markerade med skärmar.

OBS! EMIT stämpelenheter finns i skogen. Låna start + mål + Emit-skrivare från klubblokalen.

Start/mål är 800 meter in på Kasviksvägen (Kasviksvägen 82), Finström. Skärm med postlåda syns från vägen. Parkeringsmöjligheter vid startplatsen, på små infarter eller längs vägrenen . Google Maps.

En postlåda med kartor finns vid starten. 4 banor i olika svårighetsgrad. OBS! Lämna tillbaka kartan. Du kan även ladda ner kartan som PDF nere på denna sida och skriva ut den hemma.

Bana A och B har stora skärmar och är avsedda för +16år och mer erfarna orienterare. Bana C och D har små skärmar och är avsedda för juniorer respektive nybörjare. Kontrollbeskrivningar finns på kartan med kontrollkod. Kontrollkoden finns skriven på en blå snitsel vid varje kontroll. Skala 1:7500.

Obanad terräng över berg märkt med streckad lila färg på kartan mellan kontroll 8-9, märkt med vit snitsel i terrängen, gäller bana C och D.

OBS! Använd gärna åkern som ledstång på banorna men gå på yttersta kanten eller om möjligt i dike eller i skogen med ögonkontakt av åkern. Åkern är nysådd så viktigt att respektera rekommendationer och inte trampa ut i åkern.

Banorna finns även i Livelox, dit du kan ladda upp din GPS-rutt.

Veckans träning #3 kommer att ordnas i Sund den 14 maj -27 maj.

Stöd IF Åland Orientering med att betala en frivillig avgift på 3€ / utskriven bana till konto FI72 6601 0001 0536 36. Märk betalningen med ”Öppen bana”.

Kom ihåg! Följ gällande direktiv; håll avstånd och undvik folksamlingar (högst 10 personer) och offentliga platser, tvätta händerna, håll dig hemma om sjuk och 70+:are ska undvika all kontakt med andra.

Om du är helt ensam kom ihåg att meddela någon innan att du är ute i skogen.

Kategorier:
Träning och tävling